Detox-behandelingen-kuren

Goede gezondheid start met Detoxen.

De tijd waarin we leven is snel. En in de moderne tijd zijn we op zoek naar een ideale balans tussen werk en privé. Vaak lopen deze dingen niet helemaal in balans en dit kan veel stress met zich meebrengen. Raakt het geheel teveel uit balans dan kan dit leiden tot velen ziektes. Belangrijk is dus om het lichaam zo goed mogelijk in balans te houden of te brengen. Ontgiften kan prima werken bij preventie van eventuele ziektes.

De Detox-behandelingen zijn gebaseerd op een scheikundig onderzoek over water kanalen op de celmembranen, hiervoor kregen 2 scheikundige Amerikanen in 2003 de nobelprijs Chemie toegekend.
Doordat het water geïoniseerd wordt ontstaat er een bio-elektromagnetisch veld dat trillingen veroorzaakt. Deze trillingen worden overgebracht naar alle lichaamscellen, wat een gunstig effect heeft op de microcirculatie. De lever en nieren gaan volop aan het werk en kunnen op de juiste wijze afvalstoffen en toxische stoffen verwerken. Het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd om zelf te gaan ontgiften en om afvalstoffen goed af te scheiden. Een gedeelte van de afvalstoffen verlaat het lichaam via de voeten, de rest wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. Onderzoek wijst uit dat het bloed na een Detox behandeling meer zuurstof bevat en er in alle lichaamscellen veel meer energie bevindt.

Detoxen d.m.v. ionenreiniging kan verbetering teweegbrengen op een aantal vlakken.
1. In het algemeen gaat de cliënt zich fitter en vitaler voelen.
2. Activering van de cellen en het vegetatieve zenuwstelsel.
3. Verbetering van de stofwisseling en de afweer.
4. Zuivering van het bloed.
5. Activering van de fermentatiefunctie van het lichaam.
6. Verminderen van de belasting van de lever.
7. Verbetering van de maag-darm functie, verbeterde stoelgang.
8. Verbetering van de zuurgraad van het lichaam en het verwijderen van overtollige vrije radicalen.

Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.
Gemiddeld 6 tot 9 wekelijkse behandelingen.
Of een intensief kuur van 6 behandelingen om de 3 dagen.

Daarna een onderhoud van 1 maal in de maand of 2 maanden.